Σε μια άλλη εποχή μας ταξίδεψαν οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Χαλκιδεών

Σε μια άλλη εποχή μας ταξίδεψαν  οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Χαλκιδεών
11 Ιούλ

Μία εκπληκτική μουσικοθεατρική παράσταση παρουσίασαν την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον προαύλιο χώρο του ΔΟΠΠΑΧ με τίτλο «Σαν παλιό σινεμά».

Ζωντανεύοντας σκηνές παλιών ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου , τα παιδιά μας διασκεδάσουν  με ένα  διαφορετικό τρόπο και μας μετέφεραν στην αθωότητα μιας άλλης εποχής.

Η παράσταση ήταν φτιαγμένη με μεράκι και αγάπη από τα παιδιά και το προσωπικό του ΚΔΑΠ ΜΕΑ και  έδωσαν τον καλύτερο  εαυτό τους, περνώντας το μήνυμα ότι «ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΎΜΕ».

Παράλληλα  στο κτήριο του ΚΔΑΠΜΕΑ πραγματοποιήθηκαν τα καλοκαιρινά εργαστήρια  των Παιδικών Σταθμών με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονέων.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. Αικατερίνη Μεγάλου, η Αντιπρόεδρος Γιώτα Οκτωνιάτη, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ., Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Χαλκιδέων.

Σχετικά Άρθρα

Μέχρι 8 Ιουνίου οι αιτήσεις για Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ
25 Μαΐ

Κανονικά συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιουνίου 2017, η υποβολή αιτήσεων στον Δημοτικό Οργανισμό Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΔΟΠΠΑΧ) του Δήμου Χαλκιδέων, η υποβολή αιτήσεων για δωρεάν συμμετοχή στους Παιδικούς Σταθμούς του και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.     […]

16 Νοέ

Ο Δημοτικός Οργανισμός παιδείας , Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας ( Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. )  και η « Ακαδημία Ποίησης και Παραμυθιού »  διοργανώνει διάλεξη με θέμα: Η ποίηση, η αφήγηση και η γραφή παραμυθιών στην εκπαιδευτική διαδικασία. Η διάλεξη απευθύνεται  στις Παιδαγωγούς των Παιδικών Σταθμών του ΔΟΠΠΑΧ., στους γονείς των νηπίων αλλά και σε όσους επιθυμούν ν΄ […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP