Συναντήσεις γονέων στους Παιδικούς Σταθμούς από το ΔΟΠΠΑΧ

Συναντήσεις γονέων στους Παιδικούς Σταθμούς από το ΔΟΠΠΑΧ
18 Μαρ

Συνάντηση γονέων πραγματοποίησε ο ΔΟΠΠΑΧ  την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 στον Α΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό Χαλκίδας. Η κα Βαλκάνου,  παιδίατρος των Παιδικών Σταθμών του Οργανισμού,  ενημέρωσε τους γονείς και το προσωπικό του Σταθμού για τις λοιμώξεις  καθώς και για τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών βρεφικής και προνηπιακής ηλικίας.  Επίσης η παιδοψυχολόγος, κα Γιακομίδου, ανέλυσε τις συμπεριφορές των παιδιών αυτής της ηλικίας και πως αυτές πρέπει να αντιμετωπίζονται από γονείς και παιδαγωγούς. Ακολούθησε συζήτηση με τους γονείς και τους εργαζόμενους οι οποίοι εκτός των άλλων εξέφρασαν την επιθυμία να πραγματοποιηθούν κι άλλες συναντήσεις προκειμένου να συζητηθούν θέματα που τους απασχολούν.

 Η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ Αικατερίνη Μεγάλου και η αντιπρόεδρος Γιώτα Οκτωνιάτη τους διαβεβαίωσαν  ότι μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου συναντήσεων με τους γονείς όλων των Παιδικών Σταθμών θα πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις και τους παρότρυναν να προτείνουν και οι ίδιοι θέματα για συζήτηση που αφορούν προβληματισμούς σε σχέση με τις ηλικίες των παιδιών που φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς.

Σχετικά Άρθρα

Κατάθεση Στεφάνου στον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου στα Λουκίσια από τον Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΧ Σωτήρη Ανυφαντή
26 Μαρ

Στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (ΔΟΠΠΑΧ) Σωτήρης Ανυφαντής, κατέθεσε στεφάνι στην πλατεία των Λουκισίων. Η εκδήλωση έγινε παρουσία πλήθους κόσμου, μαθητών και επισήμων.

19 Οκτ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 2/2018 για την Πρόσληψη προσωπικού με σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της Δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» (Περίοδος 2018-2019) ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ   ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.   Ανακοινώνει   Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP