Τέλεση αγιασμών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.

Τέλεση αγιασμών στους  Παιδικούς Σταθμούς του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.
6 Οκτ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 η τέλεση αγιασμών στον Α΄ Παιδικό  Σταθμό και τον Α΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό Χαλκίδας  για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στις τέλεση παρευρέθηκε  η Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.) Αικατερίνη Μεγάλου, η Αντιπρόεδρος Γιώτα Οκτωνιάτη καθώς και γονείς  με τα παιδιά τους.

Η Πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά και ανέφερε ότι θα συνεχιστούν οι εργασίες αναβάθμισης των κτηρίων των Παιδικών Σταθμών  και των προαύλιων χώρων τους (φέτος πραγματοποιήθηκαν προμήθειες ειδών παιδικής χαράς ) προκειμένου να παρέχουμε στα παιδιά ένα όμορφο, ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον. Επίσης αναφέρθηκε στην έναρξη λειτουργίας του Βρεφικού τμήματος του Δ΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού Χαλκίδας (πρώην Β΄ Παιδικός Σταθμός Χαλκίδας) .

 Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 τελέσθηκε  αγιασμός και στον Γ΄ Παιδικό  Σταθμό  Χαλκίδας.

Σχετικά Άρθρα

Εγγραφές για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς
31 Αυγ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας ( Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. ) στα πλαίσια της δράσης « ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ 2016-2017 » σας ενημερώνει ότι  οι εγγραφές για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και τα  Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ξεκίνησαν στα γραφεία μας  από τις 24 Αυγούστου και θα λήξουν την 1η Σεπτεμβρίου 2016 . Περισσότερες […]

Γιορτάζουμε την Άνοιξη
11 Μαρ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας σας προσκαλεί στην ανοιξιάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο Χαλκιά Αναστασιάδη (Πειραϊκή Πατραϊκή), από τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Χαλκιδέων.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP