Χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.

Χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.
20 Δεκ

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021  τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών  παρακολούθησαν την Χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση « Πού ζει ο Άγιος Βασίλης ;»  από τη θεατρική ομάδα  Μορφές  Έκφρασης.  Το  Θέατρο Παπαδημητρίου γέμισε από τις χαρούμενες φωνές των παιδιών τα οποία συμμετείχαν σε όλη τη διάρκεια  της παράστασης. Στο τέλος μοιράστηκαν όμορφα δώρα .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων  Έλενα Βάκα, η πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Τασούλα Μακαρώνα, η προέδρος του ΔΟΠΠΑΧ Αικατερίνη Μεγάλου και η αντιπρόεδρος Μαρίνα Σκολίδη.

Σχετικά Άρθρα

Σημαντικά και επίκαιρα τα μηνύματα για τους κινδύνους του διαδικτύου στη μουσικοθεατρική παράσταση για τα παιδιά                        των Κ.Δ.Α.Π.  του Δήμου Χαλκιδέων.
15 Απρ

Με πολλή χαρά και μεγάλη συμμετοχή τα παιδιά των ΚΔΑΠ παρακολούθησαν την παράσταση « Ζοζεφίνα έχεις μήνυμα » που πραγματοποίησε ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.) την Τρίτη 12 Απριλίου 2022  στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου. Η θεατρική ομάδα ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ  με απλό, κατανοητό και χιουμοριστικό τρόπο έστειλε τα  μηνύματά της σε μικρούς […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP