Χριστούγεννα, γιορτή Αγάπης και Αλληλεγγύης για τις δομές του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.

Χριστούγεννα, γιορτή Αγάπης και Αλληλεγγύης             για τις δομές του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.
17 Δεκ

Πλησιάζουν οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, μέρες χαράς,  ελπίδας, αγάπης και προσφοράς.

Οι κοινωνικές δομές του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.) που    αποτελούν τον πυρήνα Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλκιδέων, συνεχίζουν την κοινωνική τους δράση και βρίσκονται με  σεβασμό  και διακριτικότητα κοντά στους συμπολίτες μας  τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.            

 Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων οι εργαζόμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Συσσιτίου και του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι δουλεύουν αδιάκοπα προκειμένου:

• Να υλοποιηθούν οι διανομές τροφίμων στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

•  Να αποσταλούν είδη πρώτης ανάγκης στους ευπαθείς       ωφελούμενους του προγράμματος  Βοήθεια στο Σπίτι.

Να διανεμηθούν παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά σε όλους τους ωφελούμενους του Συσσιτίου και του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι.

  Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικά για όλους μας, αυτό όμως δεν θα πρέπει να σταθεί εμπόδιο στο να προσφέρουμε απλόχερα την ανθρωπιά μας σε όσους την έχουν ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα

Μέχρι 8 Ιουνίου οι αιτήσεις για Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ
25 Μαΐ

Κανονικά συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιουνίου 2017, η υποβολή αιτήσεων στον Δημοτικό Οργανισμό Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΔΟΠΠΑΧ) του Δήμου Χαλκιδέων, η υποβολή αιτήσεων για δωρεάν συμμετοχή στους Παιδικούς Σταθμούς του και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.     […]

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. για τα Παιδιά των Παιδικών Σταθμών
4 Δεκ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 18:00, στο κλειστό γυμναστήριο Χαλκιά Αναστασιάδη (Πειραϊκή Πατραϊκή), για τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χαλκιδέων.  

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP