Χριστούγεννα, γιορτή Αγάπης και Αλληλεγγύης για τις δομές του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.

Χριστούγεννα, γιορτή Αγάπης και Αλληλεγγύης             για τις δομές του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.
17 Δεκ

Πλησιάζουν οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, μέρες χαράς,  ελπίδας, αγάπης και προσφοράς.

Οι κοινωνικές δομές του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.) που    αποτελούν τον πυρήνα Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλκιδέων, συνεχίζουν την κοινωνική τους δράση και βρίσκονται με  σεβασμό  και διακριτικότητα κοντά στους συμπολίτες μας  τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.            

 Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων οι εργαζόμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Συσσιτίου και του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι δουλεύουν αδιάκοπα προκειμένου:

• Να υλοποιηθούν οι διανομές τροφίμων στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

•  Να αποσταλούν είδη πρώτης ανάγκης στους ευπαθείς       ωφελούμενους του προγράμματος  Βοήθεια στο Σπίτι.

Να διανεμηθούν παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά σε όλους τους ωφελούμενους του Συσσιτίου και του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι.

  Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικά για όλους μας, αυτό όμως δεν θα πρέπει να σταθεί εμπόδιο στο να προσφέρουμε απλόχερα την ανθρωπιά μας σε όσους την έχουν ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα

Εκδήλωση για την επέτειο του 1821 από το Δ' ΚΑΠΗ Χαλκίδας
19 Μαρ

Εκδήλωση αφιερωμένη στην επέτειο του 1821 οργάνωσε στον χώρο του, την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, το Δ’ ΚΑΠΗ του Δήμου Χαλκιδέων. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ, Σωτήρης Ανυφαντής ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε επίκαιρα τραγούδια από την χορωδία του ΚΑΠΗ υπο την διεύθυνση της μουσικού Όλγας […]

Διάλεξη για το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών
23 Απρ

Διάλεξη για το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών με θέμα “Διεκδικώντας τη θέση του παιχνιδιού σε ένα ανταγωνιστικό κόσμο” διοργάνωσε το απόγευμα της Παρασκευής 20 Απριλίου, ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΠΠΑΧ), σε συνεργασία με την επιστημονική εταιρεία “Παίζοντας”. Στόχος της διάλεξης ήταν η ενημέρωση του προσωπικού των Παιδικών Σταθμών που […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP