Χριστούγεννα, γιορτή Αγάπης και Αλληλεγγύης για τις δομές του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.

Χριστούγεννα, γιορτή Αγάπης και Αλληλεγγύης             για τις δομές του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.
17 Δεκ

Πλησιάζουν οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, μέρες χαράς,  ελπίδας, αγάπης και προσφοράς.

Οι κοινωνικές δομές του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.) που    αποτελούν τον πυρήνα Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλκιδέων, συνεχίζουν την κοινωνική τους δράση και βρίσκονται με  σεβασμό  και διακριτικότητα κοντά στους συμπολίτες μας  τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.            

 Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων οι εργαζόμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Συσσιτίου και του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι δουλεύουν αδιάκοπα προκειμένου:

• Να υλοποιηθούν οι διανομές τροφίμων στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

•  Να αποσταλούν είδη πρώτης ανάγκης στους ευπαθείς       ωφελούμενους του προγράμματος  Βοήθεια στο Σπίτι.

Να διανεμηθούν παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά σε όλους τους ωφελούμενους του Συσσιτίου και του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι.

  Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικά για όλους μας, αυτό όμως δεν θα πρέπει να σταθεί εμπόδιο στο να προσφέρουμε απλόχερα την ανθρωπιά μας σε όσους την έχουν ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα

Διανομή πασχαλινών αγαθών από τον ΔΟΠΠΑΧ
24 Απρ

Ενόψει των άγιων ημερών του Πάσχα και με το βλέμμα στραμμένο στους συνανθρώπους μας που ανήκουν στις οικονομικά αδύναμες ομάδες, ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΠΠΑΧ), μοίρασε σήμερα Μ. Τρίτη 23 Απριλίου, μαζί με τη διανομή συσσιτίου, πασχαλινά αγαθά σε συμπολίτες μας.

Πλήθος παιδιών στην ανοιξιάτικη γιορτή των ΚΔΑΠ
22 Μαρ

Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο “Χαλκιά – Αναστασιάδη” η ανοιξιάτικη γιορτή του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΔΟΠΠΑΧ) του Δήμου Χαλκιδέων. Με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού, τα παιδιά από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Χαλκιδέων παρουσίασαν […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP