Έκοψε τη βασιλόπιτα το ΚΑΠΗ των Φύλλων

Έκοψε τη βασιλόπιτα το ΚΑΠΗ των Φύλλων
25 Ιαν

Στην κατάμεστη από μέλη αίθουσα του ΚΑΠΗ Φύλλων, έγινε το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Η εκδήλωση περιελάμβανε και τραγούδια από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ, υπό τη διεύθυνση της Όλγας Κετσεμενίδου.

Τη βασιλόπιτα έκοψε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο οποίος εξέφρασε σε όλες τις ευχές του για τη νέα χρονιά.

Με την ευκαιρία αναφέρθηκε και στις ενέργειες που έχουν γίνει από τον Δήμο, προκειμένου να αξιοποιηθεί το σπίτι του Ανδρέα Μιαούλη στα Φύλλα. Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι την Τετάρτη θα συζητηθεί στο Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Στερεάς Ελλάδας η έγκριση της Μελέτης Αναπαλαίωσης του σπιτιού, ώστε να ακολουθήσει η δημοπράτηση του έργου.

Στη συνέχεια απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού (ΔΟΠΠΑΧ) Σωτήρης Ανυφαντής, αναφερόμενος κυρίως στο κοινωνικό έργο που επιτελείται από τις υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων.

Στη διάρκεια της γιορτής κληρώθηκαν και δώρα, προσφορά καταστημάτων.

Παρέστησαν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μπαντούνας, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων Γιώργος Γιογιός, ο εντεταλμένος σύμβουλος Θανάσης Τριανταφύλλου κ.α.

Σχετικά Άρθρα

Προσφορά στους ηλικιωμένους του Βοήθεια στο Σπίτι από τον ΔΟΠΠΑΧ
22 Απρ

Οι πέντε δομές του Βοήθεια στο Σπίτι που λειτουργούν, υπό την εποπτεία του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ ) του Δήμου Χαλκιδέων, έχουν ως σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των ηλικιωμένων και αναπήρων του δήμου μας. Περίπου 300 ωφελούμενοι λαμβάνουν, κατά την εκτίμηση της κατάστασης τους από τις Κοινωνικές Λειτουργούς των προγραμμάτων, υπηρεσίες νοσηλευτικές, […]

Γιόρτασαν την Ημέρα της τρίτης ηλικίας
31 Οκτ

Την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων τίμησαν την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, τα μέλη του Β΄ΚΑΠΗ Χαλκίδας (Κανήθου), με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο τους. Για την ημέρα αυτή μίλησε η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Νίκη Νικοπούλου, ενώ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΔΟΠΠΑΧ) του Δήμου, Σωτήρης Ανυφαντής αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο που […]